Rótulos corporeos para cliente: GROWATT
Rótulos corporeos para cliente: GROWATT

Under den sidste Genera 2020-messe, som blev afholdt på IFEMA fra 5. til 7. februar 2020, lavede vi en række kropslige skilte til en anden international kunde, kaldet GROWATT.

Specifikt lavede vi 1 1500 mm kropslig skilt i 10 mm PVC malet i dine firmafarver.

Vi har også fræset et andet kropsligt skilt med dit 1300 mm logo i 10 mm PVC malet i dine firmafarver.

Vi lavede også et kropsligt tegn på dit logo i 1500 mm i 10 mm PVC malet med dine firmafarver og tilføjede en perimeter LED-strimmel til baggrundsbelysning.


INTERNATIONAL ENERGI- OG MILJØMESSE

Under mottoet "VI INTEGRERER ENERGI FOR EN BÆREDYGTIG FREMTID" og med nye datoer for 2020, fra 5. til 7. februar, foreslår Genera i denne nye fase tre grundlæggende strategiske akser: Bæredygtighed, Innovation og Forretning.


KLIENT: Shenzhen Growatt New Energy Technology Co., Ltd

Growatt er en førende kinesisk producent af fotovoltaiske invertere. Etableret i 2010 startede Growatt med en vision om at lede PV-inverterindustrien og bidrage til smart ren energi. Growatt tilbyder en bred vifte af PV-løsninger, herunder 1kW til 100kW solcelle-invertere, on-grid og off-grid PV-lagringsløsninger, smarte energiløsninger mv. Hidtil har Growatt etableret afdelinger i Tyskland, Holland, Storbritannien, USA, Indien, Australien, Mexico, Brasilien, Thailand osv. og dets invertere er blevet installeret i mere end 100 lande. I 2018 er Growatt blevet nummer 3 leverandør af enfasede fotovoltaiske invertere i verden ifølge IHS Markit.