Rótulos corpóreos para Cambio Energético
Rótulos corpóreos para Cambio Energético

Under den sidste Genera 2020-messe, som blev afholdt på IFEMA fra 5. til 7. februar 2020, lavede vi et kropsligt skilt og trykte lærreder og vinyler til en national kunde, kaldet Cambio Energético.

Helt konkret lavede vi 1 kropslig tegn på 2680x550mm i 20mm Pegasus vinyl i dets firmafarver og med logoet med trykt og lamineret vinyl.

Derudover trykker vi også to frontlite lærreder, et på 2000x2660m og et andet på 1600x2660mm og to trykte vinyl til disken på 1500x1000mm og 1000x1000mm.


Hvert år samler Genera ingeniører, energiprojektledere, producenter og distributører af affaldshåndteringsudstyr, blandt andre fagfolk, for at vise den seneste udvikling i sektoren for vedvarende energi .

Genera på Madrid-messen er et af de vigtigste forretningsmødepunkter vedrørende vedvarende energi og energieffektivitet i Spanien. Det bekræfter hvert år sin førende position på den spanske energiindustrimesse og som reference på den internationale scene. Genera har et rigt og omfattende program med tekniske workshops og det såkaldte Innovationsgalleri, der fremhæver indsatsen i sektorer som forskning og udvikling.


ENERGY CHANGE SLU

CAMBIO ENERGÉTICO blev født i 2009. Hvad der begyndte som en lille solcelleinstallationsvirksomhed, er i det sidste årti blevet til en solid virksomhed, der fremmer vedvarende energi og energieffektivitetsprojekter med en stab på 30 personer i hovedkvarteret og 50 i sine delegationer i Cáceres, Madrid ( nord, centrum og syd), Huelva, Granada, Zaragoza, Ávila, Sevilla, Albacete, Badajoz, Tenerife, Almería og Mallorca, foruden tekniske tjenester i hele det nationale område.